Üritus on lõppenud. neljapäev, 18. aprill 2024

Seekordsel nõustamishommikul räägime töölepingu lõpetamisest, mis on praegust majanduskliimat arvesse võttes oluline teema nii tööandjate kui töötajate jaoks. Fookuses on erinevad töölepingu lõpetamise viisid ja nendele esitatavad nõuded. 

Tööandjale on oluline teada, millised tagajärjed kaasnevad, kui töötaja on töölepingu erakorraliselt üles öelnud: töötajale tuleb maksta kolme kuu palk või asuda töövaidluskomisjonis ülesütlemist vaidlustama.  

Toome ka näiteid töötajate algatatud töölepingute ülesütlemise peamisest põhjusest: kurja juur on kehv suhtlus, millest arenevad suuremad probleemid. Lisaks räägime sellest, kuidas hea personalipoliitikaga saab ka keerulistes olukordades säilitada head suhted pärast töösuhte lõppu. 

Nõustamishommikule ootame personalijuhte ja -spetsialiste, juhte, raamatupidajaid ning ka töötajaid, kes soovivad paremini hoomata enda õigusi ja võimalusi töölepingute lõpetamisel.

 

Esinejad

Merli Kesküla
Juhtiv õigusnõustaja

Finantssektori ettevõtetes kuus aastat juristiametit pidanud Merli töövaldkond on olnud lai – alates äriõigusest lõpetades rahapesu tõkestamise teemadega. Lisaks põnevale tööle paneb Merli jaoks motivatsioonipaketi i-le täpi hea tiim, kellega koos mõtteid põrgatada.

Marge Litvinova
Personalijuht, personaliteenuste juhtiv nõustaja

Margel on paarikümneaastane kogemus personalivaldkonnas. Tema vastutusalas on erinevate inimestega seonduvate projektide ja protsesside juhtimine ning spetsialistide värbamine.

Registreerumine

Registreerumiseks palun täitke registreerumise vorm veebis.

Osalejatele saadame veebiseminari lingi päev enne nõustamishommiku toimumist. Kui Te ei ole päev enne seminari toimumist saanud e-kirja seminari veebilingiga, siis kirjutage palun meile aadressil info@ee.gt.com

Soovite olla kursis meie uudiste ning tulevaste koolituste ja seminaridega?