banner image
Meie uudised

Grant Thorntoni stipendium TalTechi majandusõppurile sai taas üle antud

Kuulutasime tänavu kevadel taas välja stipendiumikonkursi Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna bakalaureusetudengitele. Meil on rõõm teatada, et Grant Thornton Balticu 2000-eurose toetuse sai stipendiaat Ethel Uibo.

Järelkasvu tagamine ja noorte finantsvaldkonna spetsialistide toetamine ning koolitamine on Grant Thornton Balticu jaoks alati väga oluline. "Meil oleks suur rõõm teha Etheliga edaspidi koostööd ükskõik, mis vormis,“ kinnitas Kätlin Treima ja lisas, et selleks võib olla nii praktikakoht kui ka püsiv töö Grant Thorntonis. 

Stipendiumi üleandmine
Stipendiumi üleandmine
Stipendiumi üleandmine
Stipendiumi üleandmine

Ethel jäi meile silma oma postiivse suhtumise ja väga avatud ning julge suhtlemise tõttu. Ta on sihikindel erialastes tegevustes, soovides õpitut ka praktikas kinnistada. Ethel on motiveeritud ja mitmekülgsete huvidega noor inimene, kes jõuab kindlasti kaugele! 

Tallinna Tehnikaülikooli pidulikul aktusel andsid stipendiumi üle Grant Thornton Balticu raamatupidamise valdkonna juht Gaily Kuusik ja värbaja ning personalispetsialist Kätlin Treima. 

Grant Thornton Baltic x TalTech stipendium
Grant Thornton Baltic x TalTech stipendium

Sel kevadel välja kuulutatud stipendiumile olid oodatud kandideerima hea õppeedukusega ja seniste õpingute käigus vähemalt 60 ainepunkti kogunud majandusteaduskonna bakalaureuseõppe üliõpilased. Stipendiumi taotlemist korraldas Tallinna Tehnikaülikooli Arengufond.

 

Karjäär Grant Thorntonis – tutvu meie võimalustega!

Tellige meie uudiskiri

Selleks et olla kursis majanduses toimuvaga, saada õigel ajal infot seadusemuudatustest ja olulisematest arengusuundadest maksu-, õigus- ja muudes äritegevuses olulistes valdkondades, tellige meie uudiskiri.