banner image
Meie uudised

Saavutasime head tulemused ka keerulisel ajal

Hoolimata tänavu varakevadel alanud koroonapandeemiast suutis Grant Thornton Baltic saavutada 2019/2020 majandusaastal hea tulemuse. Ettevõtte konsolideeritud käive Eestis, Lätis ja Leedus oli 10,8 miljonit eurot, kasvades aastaga 16%.

Suurima osa ettevõtte käibest andsid raamatupidamisteenused, peaaegu sama suure osakaaluga on ka audititeenused. Kuigi ärinõustamisteenuste osa on käibes praegu veel kõige väiksem, on nõustamisteenuste osakaal viimastel aastatel pidevalt kasvanud. „Ettevõtted vajavad asjatundlikku nõu järjest enam, saati siis nii keerulisel ajal, nagu on olnud tänavu. Seega pole imestada, et meie fookuses on olnud finantsprognooside koostamine ning ärimudeli või -strateegia uuendamine lisaks tavapärasele maksu-, finants- ja juriidilisele nõustamisele,“ selgitas Mati Nõmmiste.

Ta lisas, et Grant Thornton Baltic on ka käimasoleval majandusaastal võtnud kursi kasvule ja tundub, et eesmärke suudetakse koguni ületada. „Näiteks oleme suurendanud oma siseauditi meeskonda, samuti tegeleme järjest enam ettevõtete ja asutuste nõustamisega andmekaitse teemadel. Tänavu lõime ka uue üksuse, Grant Thornton Digitali, mis aitab ettevõtteid ja asutusi nutika automatiseerimise ning ärianalüütika võimaluste kasutamisega efektiivsemaks muutuda. Meie klientide kasv on aga aluseks meie kasvule,“ toonitas Mati Nõmmiste.

1992. aastal asutatud Grant Thornton Baltic on üks juhtivaid auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus-, finants- ja ärinõustamisteenuseid pakkuvaid ettevõtteid Baltikumis. Ettevõttes töötab üle 260 inimese ja teenuseid osutatakse paarile tuhandele kliendile. 2012. aastast kuulub Grant Thornton Baltic rohkem kui 135 riigis esindatud ja 53 000 töötajaga Grant Thorntoni liikmesettevõtete võrgustikku.

Kopeerige artikli tekst