Üritus on lõppenud. neljapäev, 7. detsember 2023

Detsembri nõustamishommikul räägime 2024. aastal jõustuvatest maksumuudatustest.

Fookuses on käibemaksu- ja muude maksuseaduste muudatused ja nende muudatustega seotud praktilised aspektid. Samuti vaatame üle praeguseks väljatöötatud automaksu kontseptsiooni.

Nõustamishommikule ootame ettevõtete juhte, finantsjuhte, raamatupidajaid ja muidugi kõiki, kes soovivad paremini mõista eesootavaid maksumuudatusi, et planeerida oma sissetulekuid ja kulutusi.

Nõustamishommikul osalemine on tasuta.

Esinejad

Kristjan Järve
Partner, maksunõustamise valdkonna juht

Kristjan Järve on Grant Thornton Balticu partner ja üks staažikamaid töötajaid, kel täitus 2019. aastal meie juures 20. tööaasta. Kristjani kogemused ja teadmised maksu- ja ärinõustamises on muljetavaldavad. Tema roll on mõista meie klientide äritegevuses peituvaid maksuriske ning nende optimeerimise võimalusi. Samuti nõustab ta ettevõtte laienemise, erinevate restruktureerimiste ja strateegiliste tehingute maksuefektiivset läbiviimist.

Nadežda Mihhailitšenko
Juhtiv maksunõustaja

Nadeždal on maksuvaldkonnas peaaegu kümneaastane töökogemus. Ta on detailideni kursis kõigega, mis puudutab ettevõtete maksustamist, samuti orienteerub ta Balti riikide, Soome, Rootsi, Poola ja Venemaa maksureeglites.

Registreerumiseks palun täitke registreerumise vorm veebis.

Osalejatele saadame veebiseminari lingi päev enne nõustamishommiku toimumist. Kui Te ei ole päev enne seminari toimumist saanud e-kirja seminari veebilingiga, siis kirjutage palun meile info@ee.gt.com

Soovite olla kursis meie uudiste ning tulevaste koolituste ja seminaridega?