banner image
Meie uudised

Tunnustasime 2023. aasta silmapaistvamaid

Eelmise reede õhtul saime oma tiimiga kokku, et tähistada üheskoos sel aastal edukalt tehtud projekte, tunnustada aasta väljapaistvaid saavutusi ning jagada Grant Thornton Balticu Märgatud 2023 auhindu.

Kogu meie meeskond on sel aastas tõeliselt palju panustanud ning iga nominatsioon, märkamine ja auhind on rohkem kui sada prontsenti välja teenitud! Võitjate tänukõnedest jäi kõlama tõsiasi, et saavutame parimaid tulemusi, kui teeme seda läbi koostöö ja avatud meele ning pühendudes kvaliteedile.

Õhkkond Põhjala tehases ei oleks saanud olla ägedam. Kui meie inimesed tulevad kokku, siis elavad nad tõesti igal sammul sisse, seega peo stiil "rokk" oli väga ägedalt läbi erinevate ajastute teostatud!  

Võitjad on teie ees – täienduseks parimad palad nomineerijate toetavatest kommentaaridest!

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta siseprojekt 2023

Grant Thornton Balticu naiste edukas BIG4 jalgpalliturniir

Tõeliselt lõbus ja sportlik Grant Thornton Balticu naiste koostööprojekt kiirest reageerimisest ja tiimiloomisest, tõsisest trennitegemisest ja suurepärasest sooritusest BIG4 jalgpalliturniiril. Saavutati teine koht! 

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta kliendiprojekti tiim 2023

Anastassia Volmerson, Diana Varik, Erika Amberg, Kadi Raus, Kristel Tiits, Mailian-Elisabeth Matsina, Rainer Paisujõe, Valerija Mukho

Selle aasta väljapaistvamat kliendiprojekti iseloomustab uuenduslik ja avatud lähenemine, mitme osakonna vaheline koostöö ning projektiga seotud uute väljakutsete edukas lahendamine. 

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Grant Thornton Balticu hing 2023: Tarmo Rahkama

Vahet pole kas jookseme, mängime jalkat või sööme kooki. Ta on alati olemas! Tõeline Grant Thornton Balticu väärtuste kandja, alati abivalmis ja rõõmsameelne. Hea tuju saadik. Lisaks põhitööle lööb ta kaasa ka erinevate ürituste organiseerimises, mis aitab kokku tuua inimesi ettevõtteüleselt.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Grant Thornton Balticu saadik 2023: Gaily Kuusik

Gaily on esindanud ja hoidnud Grant Thornton Balticut pildil, ettevõtte arengusse ja meeskonnatundesse panustanud. ​Ta on olnud nii ajakirjas, televisioonis, kui ka raadios ja on inspireerivalt teeme-ära suhtumisega. Juhib, särab ja viib Grant Thornton Balticu raamatupidamise osakonda täiel hool edasi.  

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta koostöö 2023: Raamatupidamise osakond

Raamatupidamise osakond paistis sel aastal eriliselt silma! Aasta tõi mitmeid muudatusi, ent koos suudeti nendega hästi kohaneda. Nii klientide kui ka tiimi rahulolu nimel pingutati kogu osakonnaga ning oldi üksteisele toeks! Mitmete erinevate väljakutsete kiire ja tulemuslik lahendamine tõi tulemuseks väga kõrge klienditagasiside. 

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta tugitöötaja 2023: Sandra Hints

Sandra särav jõud ja innukus on inspireeriv meile kõigile. Sandra reageerib väga kiiresti ja alati aitab, on lahendustele orienteeritud ning ka keerukatele väljakutsetele avatud.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta auditijuht 2023: Merle Rõbovõitra

Merle pööran suurt tähelepanu kvaliteedile, annab tugeva panuse oma grupi juhtimisel ning uute juhtide arendamisel.  Töökas, konkreetne samas abivalmis  meile meeldib väga tema töökultuur.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta auditikonsultant 2023: Maris Parve

Maris suudab saavutada häid tulemusi ja oskab väljakutsetega tõhusalt toime tulla. Tema aktiivne panus meeskonna tegevustesse ja võime näha suuremat pilti teevad temast silmapaistva nooremkonsultandi.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

Aasta uustulnuk auditis 2023: Janar Kukke

Janari mitte ainult ei täida ülesandeid, vaid otsib pidevalt viise, kuidas optimeerida ja parandada töövoogu, pakkudes sellega värskendavat perspektiivi meeskonnale. Tal leidub alati innovatiivseid ja asjalikke lahendusi.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta nõustaja 2023: Urzula Välb

Urzula puhul on imetlusväärne, et ta teeb oma tööd tõesti kirega. Kolleeg, kes teeb ära kõige rohkem ja siis natuke veel. Ta on alati valmis ka kolleegide küsimustele vastama ja neid abistama sisukate tähelepanekutega.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta uustulnuk nõustamises 2023: Getriin Riimand

Getriin elas kiiresti sisse ning tundub, nagu ta oleks meiega olnud juba pikalt. Ta on äärmiselt kohusetundlik, mõtleb alati 100% kaasa ja on proaktiivne. Väga kiire õppijana sai juba praktikandina teda kaasata keerulistesse projektidesse, kus ta hästi hakkama sai. ​

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta grupijuht 2023: Tiina Põri

Tiina suudab kanda rohkem kui keegi teine, ta hoiab oma tiimiliikmeid ja teeb tööd südamest. Tegutseb pidevalt selle nimel, et kõik tööprotsessid sujuksid ja osakonnas oleksid toimivad sisekontrollid. Suudab jääda positiivseks ning olla lahendustele orienteeritud ka keerulistes oludes.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta nooremraamatupidaja 2023: Stella Villemson

Stella täpsus ning süvenemisvõime on hämmastavad. Ta lööb kaasa väga suurtes projektides ning ei ütle ära väljakutsetele. Taibukas, suudab mõelda suurema pildi peale ja küsib alati õigeid küsimusi. 

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta uustulnuk raamatupidamises 2023: ​Pillerin Maninen

Pillerin tuli, nägi ja võitis kõik enda poole. Ta on hooliv ja sõbralik. Ükski detail ei pääse tema silma alt ning kõik saab korda seatud ja lahti selgitatud. Kolleeg, kes alati aitab ning ei karda jagada ka tagasisidet. Teeb oma tööd hingega, põhjalikult ja suudab mõelda end ka kliendi kingadesse.

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

 

Aasta tartlane 2023: ​Ingrid Ojassoo

Ingrid tõi meie Tartu kontorisse värske hingamise. Täpselt temast olimegi me puudust tundnud! Ta on tark, särav ja leidlik, suudab pakkuda häid lahendusi, organiseerib ja korraldab. Tunneme, et meie Tartu tiim on taas hästi hoitud!

Grant Thornton Balticu Märgatud 2023

On suur rõõm näha, kuidas meie ettevõte nii paljude talentidega õnnistatud on. Tunnustamine ja märkamine on meie ettevõtte kultuuri oluline osa ja oleme kindlad, et see aitab tugevdada meeskonna sidet ning tõsta motivatsiooni. Täname oma suurepäraseid inimesi, sest ilma teieta ei oleks me nii kihvt, sõbralik ja edukas ettevõte nagu oleme! 

 

Kopeerige artikli tekst