banner image
Meie uudised

Meelika Mülla sai vandeaudiitoriks

Teatame suure rõõmuga, et meie pikaajaline auditijuht Meelika Mülla sai 23. jaanuaril 2024 vandeaudiitori kutsetunnistuse! Nüüd töötab Grant Thornton Balticus 13 vandeaudiitorit ja viis avaliku sektori vandeaudiitorit. 

Meelika Mülla

Meelika tuli Grant Thornton Balticusse tööle 2013. aastal. Tema kogemustepagas eri valdkondade ettevõtete auditeerimisel on muljetavaldav ja auditijuhina on ta teinud suurepärast tööd meie auditimeeskonna juhendamisel. 2021. aastal tunnustasid kolleegid Meelikat aasta auditijuhi tiitliga.

„Arvestades, et tee vandeaudiitoriks on pikk ja eeldab nii töökogemust kui ka kaheksa erialaeksami sooritamist, on mul väga hea meel, et meie noored auditijuhid leiavad töö kõrvalt aega ja tahet see teekond ette võtta,“ kinnitas Grant Thornton Balticu partner ja audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper. 

Ta lisas, et Grant Thornton Baltic toetab oma töötajaid erialase arengu teekonnal. „Meie majast on aegade jooksul välja kasvanud suur hulk vandeaudiitoreid ja paljud neist on endiselt meie juures ka tööl,“ viitas Mart Nõmper. „Jätkame samal kursil, et pakkuda meie klientidele parimat teenust ning meie audiitorite ja vandeaudiitorite tubli töö aitab suurendada ka Eesti majanduskeskkonna läbipaistvust ja usaldusväärsust.“