banner image
Meie töötajad

Tuli, nägi, võitis!

Meil on hea meel teatada, et vandeaudiitor Bert Haabu sai märtsi alguses ka avaliku sektori vandeaudiitori kutse. Nüüd töötab Grant Thornton Balticus 12 vandeaudiitorit ja viis avaliku sektori vandeaudiitorit.

Bert Haabu Grant Thornton Baltic
Bert Haabu Grant Thornton BalticLaadige pilt alla

Grant Thornton Balticu partner ja audiitorteenuste valdkonna juht Mart Nõmper sõnas, et avaliku sektori raamatupidamiskohustuslaste hulka ei kuulu mitte ainult kohalikud omavalitsused ja riigisektori üksused, vaid ka avalik-õiguslikud juriidilised isikud (Riigimetsa Majandamise Keskus, Tartu Ülikool jt) ning Eesti suurimad ettevõtted (näiteks Eesti Energia). „Täiendav avaliku sektori raamatupidamise erinüanssidega kursis olev vandeaudiitor annab Grant Thornton Balticu rohkem kui sajaliikmelisele meeskonnale võimaluse veelgi paremini oma kliente teenindada,“ rõõmustas Nõmper avaliku sektori vandeaudiitori lisandumise üle.

Kolleeg Bert Haabu on suurepärane näide sellest, kuidas tark, innukas ja õpihimuline inimene võib oma erialal kiiresti areneda ja aina uusi tippe vallutada. Haabu tuli Grant Thornton Balticusse tööle 2019. aastal, mil temast sai auditi nooremkonsultant. Nagu ta ise ütleb, oli see hea võimalus auditimaailma sisenemiseks, sest nooremkonsultandilt valdkonna töökogemust ei nõutud. „Karjäärimudeli ülesehitus auditivaldkonnas on „õpipoisist selliks, sellist meistriks“. Mitmeaastane töökogemus kogenud audiitorite käe all on minu jaoks olnud väga arendav,“ kinnitas Haabu.

2021. aastal sai Bert Haabu meie uute auditiassistentide sisseelamise programmi juhiks ja 2022. aasta detsembris sooritas ta edukalt vandeaudiitori eksami. Ühtlasi valisid kolleegid ta aasta auditikonsultandiks nii 2021. kui ka 2022. aastal.

Kopeerige artikli tekst