banner image
Meie uudised

Meid tunnustati pikaajalise koostöö eest

2023-ADP auhind Grant Thornton 464x422.pngGrant Thornton Baltic pälvis tänavu oma koostööpartneri, globaalse äriteenuste pakkuja ADP auhinna Partner Excellence Award 15-aastase suurepärase koostöö eest Balti riikides ADP klientidele palgaarvestuse tegemisel.

Meie raamatupidamise osakonna juht Gaily Kuusik kinnitas, et Grant Thornton Balticul on väga hea meel ADP-ga koostööd teha. „Neil on oma koostööpartneritele kõrged ootused ja me oleme uhked, et saame neile kõrgel tasemel palgaarvestuse teenust pakkuda,“ mainis Kuusik. Ta lisas, et klientide kiitus ja tänusõnad on suurim tunnustus. „Eriti suurt heameelt teeb see, et paljud kliendid on meiega jäänud aastateks, isegi aastakümneteks – see näitab, et nad on meiega rahul ja tunnevad, et meie töö annab neile lisaväärtust.“

Grant Thornton Balticule ei ole see esimene kord hea töö eest ADP-lt tunnustust saada. 2018. aastal pälvisime ADP kvaliteediauhinna „Award for Performance Excellence” kõigis Balti riikides. Selle auhinna vääriliseks tunnistatakse ADP partnerid, kes on aasta jooksul teinud väga kvaliteetset tööd ADP klientide palgaarvestuses.

2023-ADP auhind Grant Thornton 1200x627.png

Tellige meie uudiskiri

Selleks et olla kursis majanduses toimuvaga, saada õigel ajal infot seadusemuudatustest ja olulisematest arengusuundadest maksu-, õigus- ja muudes äritegevuses olulistes valdkondades, tellige meie uudiskiri.

Kopeerige artikli tekst