banner image
Meie uudised

Lapsed vallutasid Grant Thornton Balticu

Millal teie kontoris viimati tõukerattaga sõideti? Grant Thornton Balticus tehti seda 1. juunil, mil tähistasime lastekaitsepäeva ja meie kontor oli töötajate järeltulijate päralt.

Korraldasime neile vahva ja aktiivse päeva, kus väiksemad said Lottega mängida ning suuremad õppida töötubades nahakunsti ja ehete valmistamist. Kohal olid ka iluvõimlejad – muidugi meie töötajate lapsed! – kes näitasid oma oskusi ja õpetasid julgemaid pealtvaatajaid ka ise iluvõimlejate graatsilisi trikke proovima.

„Lapsed on meie kontorisse alati teretulnud ja oleme nende jaoks sisustanud lastetoa. Vahel tekib olukordi, kus on vaja lapsed mõneks tunniks tööle kaasa võtta ja siis on hea, kui neile leidub eakohast ja huvitavat tegevust. Ühtlasi saavad suuremad lapsed aimu oma vanemate tööst ja see võib sillutada teed nii mõnegi noore erialavalikule,“ kirjeldas Grant Thornton Balticu personalijuht Marge Litvinova.

Marge Litvinova lisas, et kuna Grant Thornton Baltic on tegutsenud juba üle 30 aasta, on nii mõnedki töötajate lapsed koos ettevõttega üles kasvanud ja töötavad nüüd ise Grant Thornton Balticus. „Oleme väga rõõmsad, et meie ettevõttes töötab mitu põlvkonda ühe pere inimesi,“ kinnitas Litvinova.

Lastekaitsepäeva jääb meenutama tore video.