Kai Paalberg Grant Thornton Baltic
Meie inimesed

Kai Paalberg sai olulise sertifikaadi

Meil on hea meel teatada, et meie riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Kai Paalberg sai mais ISO 9001:2015 juhtaudiitori sertifikaadi.

Kai Paalberg läbis aprillis ISO 9001:2015 juhtaudiitorite koolituse, mille korraldas Bureau Veritas Eesti OÜ. Koolitaja oli Alar Sistok.  „Mulle andis koolitus teadmisi ja oskusi kvaliteedijuhtimissüsteemi auditite tegemiseks ja juhtimiseks (auditi planeerimine, läbiviimine, aruandluse korraldamine) ISO 9001 standardi alusel. Eksam õnnestus ka kohe esimesel katsel läbida,“ rõõmustas Kai Paalberg, kel on varasemast avaliku sektori siseaudiitori  sertifikaat (CGAP) ja avaliku sektori üksuse siseaudiitori kutsetase (ASSA).

Grant Thornton Baltic saab klientidele, kel on ISO 9001 standardile vastav kvaliteedijuhtimissüsteem, pakkuda kvaliteedijuhtimissüsteemi siseauditeid. „Meie kliendid saavad olla kindlad, et audititiimi juhib seda valdkonda tundev audiitor,“ kinnitas Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste.

Grant Thornton Balticus töötab viis siseaudiitorit, kes teenindavad nii avaliku sektori organisatsioone, kolmandat sektorit kui ka eraettevõtteid. 

Kopeerige artikli tekst