banner image
Meie uudised

Andsime taas stipendiumi tublile tudengile

Tallinna Tehnikaülikooli sügisesel stipendiumikonkursil pälvis Grant Thornton Balticu 2000-eurose stipendiumi ärinduse eriala bakalaureusetudeng Johanna Ruljand. Stipendiumi andis 6. detsembril tehnikaülikoolis toimunud aktusel üle Grant Thornton Balticu partner Mati Nõmmiste.

Johanna Ruljand paistis stipendiumile kandideerinud tudengite seas silma avatud suhtlemise, positiivse hoiaku ja analüütilise mõtteviisiga. Ta on aktiivne noor inimene, kes suudab ülikoolis saavutada maksimaalseid tulemusi, käies õpingute kõrvalt ka tööl ja tegeledes hobidega. „Johanna on ettevõtliku meelelaadiga maksimalist ja seetõttu usume, et ta saavutab edu kõiges, mida ette võtab. Pühendumine ja endast parima andmine on ka Grant Thornton Balticu DNA-s, seega on meil hea meel just Johanna õpinguid toetada,“ rõõmustas Grant Thornton Balticu värbaja Kätlin Treima.  

Grant Thornton Baltic x TalTech stipendium
Grant Thornton Baltic x TalTech stipendium

Grant Thornton Balticu juhtiv partner ja vandeaudiitor Mati Nõmmiste kinnitas, et tublide üliõpilaste toetamine on saanud ettevõttele traditsiooniks. „Tallinna Tehnikaülikooli Arengufondi korraldataval stipendiumikonkursil panime stipendiumi välja juba kolmandat korda, lisaks anname 2024. aasta kevadel esmakordselt stipendiumi ka Tartu Ülikoolis. Lihtsalt kurtmisest, et noori audiitoreid ning teisi majandus- ja finantsspetsialiste ei tule tööturule piisavalt, pole kasu. Tegusid on vaja! Stipendiumide väljaandmine on üks võimalus majanduseriala tudengite toetamiseks ja meie töö tutvustamiseks. Võib-olla saab mõni noor oma karjääri esimesed sammud teha just meie juures,“ leidis Mati Nõmmiste.

Sel sügisel Tallinna Tehnikaülikoolis välja kuulutatud Grant Thornton Balticu stipendiumile olid oodatud kandideerima hea õppeedukusega ja seniste õpingute käigus vähemalt 60 ainepunkti kogunud majandusteaduskonna ärinduse eriala bakalaureuseõppe üliõpilased. Stipendiumi taotlemist korraldas Tallinna Tehnikaülikooli Arengufond.

Karjäär Grant Thorntonis – tutvu meie võimalustega!

Tellige meie uudiskiri

Selleks et olla kursis majanduses toimuvaga, saada õigel ajal infot seadusemuudatustest ja olulisematest arengusuundadest maksu-, õigus- ja muudes äritegevuses olulistes valdkondades, tellige meie uudiskiri.