banner image
Meie uudised

Meie stipendiaat on selgunud!

Grant Thornton Baltic kuulutas tänavu sügisel välja 1500-eurose stipendiumikonkursi Tallinna Tehnikaülikooli majandusarvestuse ja ärirahanduse bakalaureusetudengitele. Meil on rõõm teatada, et valisime oma stipendiaadiks Artur Fredrik Alpståli!

2022 Stipendium üleandmine Grant Thornton 1200x623px.png

Artur Fredrik õpib Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonnas kolmandal kursusel ärirahandust ja on juba kätt proovinud ettevõtluses – ta pakub Kuressaares majutusteenust.

Grant Thornton Balticu värbaja Kätlin Treima tõi välja, et Artur Fredrik Alpstål jäi teiste kandidaatide seast silma julguse ja initsiatiiviga alustada ilma eelneva kogemuseta ettevõtlusega. „Praegu arendab Artur oma ettevõtet, pakkudes mitmesuguseid uusi lisateenuseid. Artur on ka silmapaistvate õpingutulemustega, mis näitab tema pühendumist ja sihikindlust eesmärkide saavutamisel.

Kätlin Treima_350x350_1.pngGrant Thornton Balticul on suurim heameel teha Arturiga tulevikus koostööd,“ kinnitas Kätlin Treima ja rõhutas, et järelkasvu tagamine on Grant Thornton Balticu jaoks alati olnud väga oluline.

Tallinna Tehnikaülikooli pidulikul aktusel andis stipendiumi üle Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste. 

Tänavu sügisel välja kuulutatud stipendiumile olid oodatud kandideerima hea õppeedukusega ja seniste õpingute käigus vähemalt 60 ainepunkti kogunud majandusteaduskonna bakalaureuseõppe ärinduse eriala üliõpilased, kelle põhieriala oli majandusarvestus või ärirahandus. Stipendiumi taotlemist korraldas Tallinna Tehnikaülikooli Arengufond.

Juba kevadel 2023 on tulemas Tallinna Tehinkaülikoolis uus võimalus kandideerida Grant Thornton Balticu stipendiumile. Täpsemat infot jagame peatselt. 

Karjäär Grant Thorntonis – tutvu meie võimalustega!