Mati Nõmmiste Grant Thornton Baltic juhtiv partner
Meie uudised

Mati Nõmmiste sai kolleegidelt erilise tunnustuse

Meil on suur rõõm teatada, et Grant Thornton Balticu juhtivpartner ja vandeaudiitor Mati Nõmmiste pälvis 20. oktoobril Audiitorkogu teenetemärgi!

Mati Nõmmiste-Grant Thornton Baltic-350x350.pngMati Nõmmiste sai teenetemärgi aastatepikkuse silmapaistva panuse eest Eesti audiitortegevuse edendamisel, sealhulgas Audiitorkogu tegevuse juhtimisel – Nõmmiste on olnud nii Audiitorkogu juhatuse liige, asepresident kui ka president.

Audiitorkogu teenetemärki annab välja Audiitorkogu juhatus, et esile tõsta ja tunnustada silmapaistvaid Eesti audiitortegevuse arendajaid. Tavakorras omistatakse teenetemärke iga viie aasta järel alates 2015. aastast, siis sai teenetemärgi kaheksa inimest. Koroonaviiruse tõttu jäid aastal 2020 Audiitorkogu teenetemärgid välja andmata, nii et tänavu oktoobris jagati teenetemärke teist korda. Lisaks Mati Nõmmistele sai teenetemärgi veel neli inimest. Audiitorkogu asepresident ja Grant Thornton Balticu partner Mart Nõmper sõnas, et kõiki sel aastal teenetemärgi saanuid ühendab see, et lisaks isiklikule panustamisele audiitortegevusse on nad välja arendanud ka tugevad ja aktiivsed audiitorettevõtted, mis aitavad hoida Eesti ettevõtluskeskkonda usaldusväärsena.

Kopeerige artikli tekst