banner image
Meie uudised

Martin Luik sai vandeaudiitoriks

Grant Thornton Balticu read täienesid ühe vandeaudiitoriga – meie juures ligi kümme aastat töötanud auditijuht Martin Luik sooritas mullu sügisel edukalt vandeaudiitori kutseeksami!

Martin Luik_300x300 raamiga.pngRaamatupidamise, finantsjuhtimise ja tootmisarvestuse kogemusega Martin tuli Grant Thornton Balticusse tööle 2013. aastal. Kolleegid valisid Martini aastal 2019 aasta audiitoriks ja 2021. aastal sai ta auhinna „Aasta arenguhüpe“.

Oma teed auditeerimise juurde on Martin Audiitorkogu uudiskirjas kirjeldanud niimoodi: „Toimetasin eelnevalt kooli kõrvalt raamatupidamise alal ja tegelikult oli üpriski tüütu asju sendipealt kokku ajada – seda iga kuu ja samas ettevõttes. Kui sain teada, et on olemas töö, kus on võimalik uurida erinevate ettevõtete majandusarvestust, otsisin endale audiitori abilise koha.“

Praeguseks vandeaudiitori ametini jõudnud Martin on oma töös eesmärgiks seadnud ettevõtete aruandluskvaliteedi parandamise. Seetõttu on tal hea meel, kui auditeeritava ettevõtte finantsaruannetes on kõik korras ja audiitor saab väljastada puhta otsuse.

Kopeerige artikli tekst