banner image
Meie uudised

Mart Nõmper taas Rootsi kaubanduskoja nõukogus

Rootsi Kaubanduskoda Eestis valis 16. märtsil uued nõukogu liikmed ja meil on hea meel, et Grant Thornton Balticu partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper jätkab nõukogu liikmena. Grant Thornton Baltic on olnud aastaid koja liige ja oleme koja enam kui 130 liikmesettevõttega saavutanud hea koostöö.

2022-03-23 Swedeish Chamber-General Assembly-520px.jpg

„Rootsi kaubanduskoja korraldatavad üritused ja koolitused annavad suurepärase võimaluse infovahetuseks ja ärisuhete arendamiseks. Kuna Grant Thornton Balticul on ka Rootsis tegutsevaid kliente, on Rootsi turul toimuvaga kursisolemine meie jaoks väga oluline,“ kirjeldas Mart Nõmper põhjuseid, miks ettevõtte on koja liige.

Nõmper lisas, et Grant Thornton Baltic pakub koja liikmesettevõtetele võimalust osaleda Grant Thorntoni korraldatavatel koolitustel soodustingimustel, samuti on tehtud koolitusi spetsiaalselt koja liikmete huve silmas pidades.

Rootsi Kaubanduskoda Eestis ühendab ettevõtteid ja organisatsioone, kes on huvitatud Rootsi, Eesti ja rahvusvahelisest kaubandusest ja investeeringutest. Liikmete hulgas on esindatud nii Eestis, Rootsis kui ka teistes riikides asuvad ettevõtted ja organisatsioonid.

Rootsi Kaubanduskoda

Kopeerige artikli tekst