banner image
Meie uudised

Grant Thornton Balticul uus partner

Meie ettevõtte pikaajaline töötaja ja õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits sai Grant Thornton Balticu partneriks. Kokku on meil nüüd Eestis seitse ja Baltikumis 15 partnerit.

Kristel Tiits 350x350.pngKristel Tiits tuli Grant Thornton Balticusse õigusnõustajana tööle 2008. aastal. Peagi sai temast juhtiv õigusnõustaja ja alates 2021. aastast juhib Kristel Tiits kogu õigusnõustamise valdkonda. Partnerina jätkab ta tööd õigusnõustamise valdkonna ja oma meeskonna arendamisel, et meie kliendid saaksid parimat professionaalset juriidilist tuge. „Aina keerulisemaks muutuv ärikeskkond suurendab ettevõtete vajadust õigusnõustamise järele. Samuti näeme, et ka ettevõtete ostu-müügitehinguid tehakse viimastel aastatel aina rohkem. Seega on meil suurepärane võimalus kliente nende kasvuplaanide realiseerimisel toetada,“ kinnitas Kristel Tiits, kes kuulub alates 2022/2023. majandusaastast ehk 1. juulist 2022 Grant Thornton Balticu partnerite sekka. Ametlikult kinnitati see otsus oktoobris, mil toimub tavapärane Baltikumi partnerite koosolek.

Ettevõtte juhtivpartner Mati Nõmmiste kinnitas, et Kristel Tiitsi aastatepikkune hea töö annab tunnistust nii tema suurepärastest erialateadmistest kui ka oskusest kliendisuhteid luua ja hoida ning töötajaid motiveerida. „Seetõttu oli loogiline pakkuda Kristelile võimalust astuda järgmise sammuna meie partnerite ridadesse. Võimekate inimeste tunnustamine ja neile uute kasvuvõimaluste pakkumine on meie ettevõttes loomulik asjade käik,“ kinnitas Mati Nõmmiste.

1992. aastal asutatud Grant Thornton Baltic on Baltikumi suurim kohalike partnerite juhitud auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus-, finants- ja ärinõustamisteenuseid pakkuv ettevõte. Alates 2012. aastast kuulub Grant Thornton Baltic rohkem kui 130 riigis esindatud ja 60 000 töötajaga Grant Thorntoni liikmesettevõtete võrgustikku.

Kopeerige artikli tekst