banner image
Meie uudised

Grant Thornton Balticu Manageride Konverents 2022 Tallinna Loomaia Keskkonnahariduskeskuses

Meie iga-aastane manageride konverents tõi taas ühe katuse alla Grant Thornton Balticu tiimid Lätist, Leedust ja Eestist. Sel korral, 30. juubeliaastal kohtusime Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses ja vastupidiselt uksel tervitanud laisklooma päevaplaanile, oli meie päevakava tihe, mitmekülgne ja äärmiselt põnev.

Klassikaliselt käisime läbi kohalike juhtide eestvedamisel kolme riigi tulemused läinud aastast ja fookused uueks aastaks. Esimese poole saab hästi kahe sõnaga kokku võtta – suurepärane töö. Olulised märksõnad on veel: meie inimesed, uus talent, valdkondade arengud ja uued teenused, klientide muutuvad vajadused jm. 

Meil oli taaskord hea meel tervitada mitmeid väliskülalisi sealhulgas kolleege Grant Thorntoni võrgustikust. Grant Thornton Internationali asedirektor Sue Stewart rääkis, millele keskendub Grant Thornton rahvusvahelisel tasandil, missugused trendid ja arengud on teemaks meie tegevusvaldkonnas. 

Persoonibrändist, selle võimalustest ja ettevõtte brändi saadikuks olemisest tegi mõjusa ettekande Olesija Saue (Bränd Nimega Sina). Mitmed tiimitöös kerkinud mõtted rakendame kindlasti kohe töösse, sest tiimide arutelude ning välk-ettekannete tulemused olid väga praktilised ja väärtuslikud. Inspireeriv ja intrigeeriv vahepala legendaarselt Aleksei Turovskilt teemal altruism loomariigis pani mõtte tööle veelgi sügavamatel tasanditel.

Jätkusuutlikkusest nii maailma, ettevõtte kui ka teenusliini vaatest rääkis jätkusuutlikkuse teenuste juht ja spetsialist Grant Thornton Küprose tiimist, Kyriakos Parpounas. Vastutustundliku ettevõtluse olulisus ja ka seda puudutavad uued seadused ning nõuded mõjutavad aina enam nii suurte kui väikeste ettevõtete tööd. Jätkusuutlikkuse teenuste (ESG) jätkuv arendamine on meie 2023. aasta üks fookustest. 

Aitäh kõikidele osalejatele ja külalistele! Mõttetöö turgutamise eest vahepausidel hea ja paremaga täname 4Sisters Cateringi. Samuti suur tänu Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskusele mõnusa keskkonna loomise eest. 

Kohtumiseni Grant Thornton Balticu 2023. aasta Manageride Konverentsil! 

Manageride Konverents 2022 02.jpgManageride Konverents 2022 03.jpgManageride Konverents 2022 04.jpgimagekuw.pngblobid9.jpgimageojgyj.pngimagehtycg.pngblobid10.jpgimagehabqr.pngimageepnsq.pngimagejlxvlv.pngimage6gi4.pngblobid11.jpgblobid8.jpg

imagert5fd.png

imageqecmi.png

Kopeerige artikli tekst