banner image
Meie uudised

Hea tegu teeb südame soojaks!

Detsembris on kombeks teha kokkuvõtteid mööduva aasta kohta ja proovida piiluda tulevikku. Grant Thornton Balticu meeskonnale jääb 2021. aastast südamesse soe tunne, sest teame, et saime aidata nii paljusid inimesi ja jätkame heade tegudega ka tuleval aastal.

Abivajajate aitamine on meie jaoks iseenesestmõistetav. Selleks oleme igal aastal välja valinud mõned projektid või algatused, kus näeme, et saame kasulikud olla. Näiteks tänavu kutsusime töötajaid üles doonoriks hakkama, samuti kogusime Toidupangale toitu. Ühtlasi oli meie ettevõttes käsil arvutipargi uuendamine ja seetõttu otsisime võimalust, kuidas väljavahetamisele minevatele, kuid töökorras monitoridele uus elu anda. Koostöös GreenDice’iga, kes annetatava tehnika üle vaatas ja nüüdisajastas, sai mitu Tõrva valla kooli uuemad ja paremad monitorid.

GTB heategevus

Lisaks igal aastal välja valitavatele heategevusprojektidele on meil pikemaajaline side mitmete heategevusfondidega. Näiteks oleme aastaid rahaliselt toetanud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi, Eesti Loomaaiasõprade Seltsi ja Hille Tänavsuu Vähiravifondi Kingitud Elu.

Detsember on aeg, mil abivajajaid märgatakse rohkem ja nendeni jõuab tavapärasest enam tähelepanu ja annetusi. Meie tahame omalt poolt kaasa aidata mõtteviisi juurdumisele, et head teha ja abikätt ulatada saab ka aasta ülejäänud kuudel. Hea tegu teeb südame soojaks nii andjal kui ka saajal!

 

Kopeerige artikli tekst