banner image
Meie uudised

Grant Thornton Balticul Eestis ja Leedus uued partnerid

2020. aasta sügisel laienes Grant Thornton Balticu partnerite ring, kui ettevõtte kahele pikaajalisele töötajale Eestis ja kahele Leedus pakuti võimalust Grant Thornton Balticu arengus kõrgeimal tasemel kaasa rääkida.

Eestis on uued partnerid finantsnõustamise valdkonna juht Mikk Mägi ja vandeaudiitor Tarmo Rahkama. Leedus on nüüd partnerite seas raamatupidamisvaldkonna grupijuht Sergejus Abakumovas ja auditijuht Darius Gliaubicas. Kokku on 200 töötajaga Grant Thornton Balticul Eestis, Lätis ja Leedus nüüd 18 partnerit.

„Ma olen uhke, et meie töötajate seast kasvab välja juba mitmes ring uusi partnereid. Väärtustame pühendumust, isiklikku arengut ja soovi asju ära teha. Uued partnerid paistavad nende väärtuste kandjatena silma, nad on ka head inimeste juhid ning kliendisuhete arendajad ja hoidjad,“ iseloomustas uusi partnereid Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste, kes oli 28 aastat tagasi üks ettevõtte asutajatest.

Mikk Mägi on Grant Thornton Balticus töötanud kaheksa aastat ja liikunud karjääriredelil auditi nooremkonsultandist finantsnõustamise valdkonna juhiks. Tema algatusel on välja töötatud mitmeid uusi teenuseid, näiteks ärianalüütika, ja juurutatud uus ärianalüüsi tarkvara Tableau. Mägi sõnul näeb ta finants- ja ärinõustamise valdkonnal suurt potentsiaali kogu Baltikumis. „Minu järgnevate aastate eesmärk on valdkonda kasvatada just ärinõustamise ja tehingute nõustamise poolel. Isiklikul tasandil soovin arendada juhile vajalikke oskusi, et saada veelgi paremaks juhiks ja teadlikumalt panustada nooremate kolleegide arendamisse,“ kinnitas Mägi.

Tarmo Rahkama Grant Thornton BalticTarmo Rahkama alustas Grant Thornton Balticus tööd 13 aastat tagasi auditi nooremkonsultandina, üsna pea sai temast vandeaudiitor. Tarmo Rahkama haldab mahukat kliendiportfelli ja suudab edukalt koos töötama panna nii erinevad inimesed kui ka osakonnad. Grant Thornton Balticu organisatsioonikultuuri iseloomustades mainis Rahkama, et tema jaoks on väga suur väärtus, kui inimeste arengupotentsiaali märgatakse ja leitakse võimalusi, et nad saaksid ennast maksimaalselt rakendada. „Minu teekond nooremkonsultandist ettevõtte partneriks on siinkohal hea näide. Tahan järgnevatel aastatel suunata oma tähelepanu veelgi rohkem nii klientide kui ka töötajate kogemuse täiustamiseks,“ ütles Rahkama.

Sergejus Abakumovas ja Darius Gliaubicas on Grant Thornton Balticu Leedu ettevõtte pikaajalised töötajad, kes on sarnaselt oma Eesti kolleegidega teinud ettevõttes muljetavaldavat karjääri. Mõlemad on oma valdkonna professionaalid, kelle kogemus ja teadmised on ettevõtte arengule tublisti kaasa aidanud. „Praegusel ebakindlal ajal, kus majandussituatsioon muutub kiiresti, peab ettevõte olema suuteline kiiresti muudatustele reageerima ja vastu võtma olulisi otsuseid. Samuti peab olema valmisolek vastata klientide muutunud vajadustele. Seetõttu on oluline, et meie partnerite seas valitseks efektiivne ja tulemustele orienteeritud koostöö. Uute partnerite lisandumine aitab sellele kindlasti kaasa," kinnitas Grant Thornton Balticu Leedu juhtiv partner Genadijus Makuševas.

1992. aastal asutatud Grant Thornton Baltic on üks juhtivaid auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus-, finants- ja ärinõustamisteenuseid pakkuvaid ettevõtteid Baltikumis. Ettevõttes töötab 200 inimest ja teenuseid osutatakse paarile tuhandele kliendile. Möödunud majandusaastal oli Grant Thornton Balticu käive Baltikumis 10,8 miljonit eurot ja käive kasvas 16%. 

2012. aastast kuulub Grant Thornton Baltic rohkem kui 135 riigis esindatud ja 53 000 töötajaga Grant Thorntoni liikmesettevõtete võrgustikku. Grant Thornton on maailma seitsme suurima auditeerimis-, maksu- ja ärinõustamisettevõtte seas.

Kopeerige artikli tekst