banner image
Meie uudised

Grant Thorntoni sotsiaalse vastutuse päev 2019

Seekordsel Grant Thorntoni ülemaailmse sotsiaalse vastutuse päeval lööme kaasa kogu tiimiga, tehes koostööd heategevusorganisatsiooniga Aarete Laegas MTÜ, et aidata raskustesse sattunud peresid.

Augustikuu jooksul kogusid meie Tallinna ja Tartu kontori inimesed üheskoos kokku hulga riideid, jalanõusid, mänguasju ning tarvilikku kodukaupa. Aarete Laegas MTÜ abiga saame kogutud vajaliku kraami edastada abivajajateni.

Aarete Laegas on heategevuslik organisatsioon, mille kaudu aidatakse inimesi riiete ja teiste hädavajalike asjade hankimisel. Aarete Laegas peab sorteerimiskeskust, kust suurem enamus nendeni jõudnud kaubast rändab varem või hiljem mõnes abipakis kellegi koju ja heategevuspoodi, kust on majanduslikesse raskustesse sattunud inimestel võimalik osta riideid, jalanõusid ja kodutarbeid tavapoest tunduvalt soodsamalt, toetades nii ühtlasi Aarete Laeka tegevust.

"On lihtne unustada, et on inimesi ja peresid, kel ei ole võimalik endale igapäevaselt vajalikke asju nagu riided ja jalanõud oma jõududega hankida. Kui leiame võimaluse aidata, teeme seda suurima hea meelega! Mul on hea meel näha, et meie inimeste ja seeläbi kogu ettevõtte jaoks on sotsiaalne vastutus tähtsal kohal," kommenteerib projekti olulisust Grant Thornton Balticu personalijuht Marge Litvinova.  

„Growing Together in the community” on osa ülemaailmsest algatusest, mille eesmärk on aidata kogukondadel avada oma kasvupotentsiaal enam kui 130 riigis, kus Grant Thornton tegutseb.

#GTintheCommunity

Kopeerige artikli tekst