banner image
Meie uudised

Grant Thornton valiti maailma 50 parima tööandja sekka

Rahvusvaheline auditeerimis- ja nõustamisfirma Grant Thornton valiti maailma 50 atraktiivseima tööandja sekka, selgus tööandja brändinguga tegeleva ettevõtte Universum värskest uuringust.

Universumi uuringus osalesid 12 riigi tippülikoolides õppivad 270 000 äri- ja insenerierialade tudengit. 12 riigi seas olid esindatud näiteks Prantsusmaa, Suurbritannia, Saksamaa, Itaalia, USA, Jaapan,  Hiina jt. Grant Thornton platseerus atraktiivseimate tööandjate edetabelis 34. kohale. Võrreldes eelmise uuringuga on ettevõtte positsioon edetabelis paranenud kolme koha võrra.

„Me oleme väga uhked kultuuri üle, mille meie 43 000 töötajat üle maailma on loonud ja mis on viinud meid maailma atraktiivseimate tööandjate sekka. Meie eesmärk on lihtne: soovime, et meie inimesed armastaksid Grant Thorntonis töötamist,“ mainis Grant Thorntoni tegevjuht.

Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste selgitas tunnustuse pälvinud Grant Thorntoni organisatsioonikultuuri lähemalt. „Me innustame töötajaid oma ideid arendama ja ellu viima juba esimesest tööpäevast alates. Usaldame oma inimesi ja anname neile tegutsemisvabaduse. Vabadusega kaasneb ka vastutus – vastutus teha oma tööd parimal võimalikul viisil. Kindlasti on vabaduse ja vastutuse kombinatsioon meelepärane ka uutele talentidele, kes ülikoolidest peatselt tööjõuturule sisenevad,“ kinnitas Mati Nõmmiste.  

Grant Thornton Balticust

1992. aastal asutatud Grant Thornton Baltic on üks juhtivaid auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus-, finants- ja ärinõustamisteenuseid pakkuvaid ettevõtteid Baltikumis.

2012. aastast kuulutakse rohkem kui 130 riigis esindatud ja 43 000 töötajaga Grant Thorntoni liikmesettevõtete võrgustikku. Grant Thornton kuulub maailma seitsme suurima auditeerimis-, maksu- ja ärinõustamisettevõtte hulka.

Most Attractive Employers logo
Most Attractive Employers logoLaadige pilt alla
Kopeerige artikli tekst