banner image
Meie uudised

Vaadake meie uut kodulehte!

Septembris valmis Grant Thornton Balticu uus koduleht, mis on varasemaga võrreldes lihtsama ülesehituse ja kaasaegsema välimusega. Uus tehniline lahendus toetab kodulehe sirvimist ka nutitelefonis ja tahvelarvutis.

Kodulehe uuendamise põhjus on soov pakkuda meie ettevõtte teenuste, väärtuste ja ajaloo kohta veebis ülevaatlikku ja lihtsalt leitavat infot. Samuti peame oluliseks jagada kodulehe vahendusel praktilisi nõuandeid raamatupidamise, maksunduse, õiguse jt teemadel. 

www.grantthornton.ee avalehelt leiategi meie artiklid ja ülevaated päevakajaliste teemade kohta. Teenuste rubriigist saate infot meie teenuste kohta: pakume audiitor- ja raamatupidamisteenuseid, maksunõustamist, õigusnõustamist ning finants- ja ärinõustamist. Rubriigis „Koolitused ja seminarid“ kajastame lähiajal toimuvaid üritusi ning samuti saate veebis järelvaadata  mitmeid varem toimunud koolitusi.

Kuna meie kõige olulisem väärtus on meie töötajad – inimesed, kes igapäevaselt hoolitsevad Grant Thornton Balticu klientide eest, pakkudes professionaalset ja sõbralikku teenindust, siis tutvustame neid teile varasemast põhjalikumalt.  Kuid meie elu ei koosne ainult tööst: rubriigist „Karjäär“  saate lugeda, millega meie inimestele vabal ajal tegeleda meeldib ning milliseid väärtusi nad oluliseks peavad. Kontaktivormi kaudu saate meile küsimusi ja hinnapäringuid esitada ning samast leiate ka meie telefoninumbri, kui eelistate kirjutamise asemel hoopis vestelda.

Grant Thornton Balticu klientidel, kes tegutsevad lisaks Eestile ka teistes riikides ning kasutavad sealgi meie teenuseid, on hea teada, et lähiajal saavad kõigi Grant Thorntoni liikmesettevõtete võrgustikku kuuluvate ettevõtete kodulehed ühesuguse näo ja ülesehituse. Näiteks kui külastate Grant Thorntoni Läti või Rootsi ettevõtte kodulehte, on see samasuguse ülesehitusega nagu Eesti oma ja teil on tuttavast keskkonnast hõlpsam vajalikku infot leida. 

Kopeerige artikli tekst