banner image
Meie uudised

Rimessist sai Leedus Grant Thornton Baltic

2015. aasta teises pooles alguse saanud Grant Thornton Rimessi nimevahetus jõudis detsembris lõpule, kui uue ärinime UAB Grant Thornton Baltic all hakkas tegutsema ka meie Leedu ettevõte. Eestis muutus 1992. aastal loodud Rimess Grant Thornton Balticuks 2015. aasta augustis ja Lätis oktoobris.

Nimevahetuse peamine põhjus on soov ühendada meie Eestis, Lätis ja Leedus töötavad ettevõtted ühise nime alla, mis peegeldaks tegutsemist Balti riikides. Seetõttu valisime uueks nimeks Grant Thornton Baltic.

Grant Thornton Baltic on kohalike omanike juhitud ettevõte, mis tähendab, et tunneme põhjalikult iga riigi ja turu eripärasid ning saame reageerida kiirelt ja paindlikult. Tihenev koostöö kolmes Balti riigis asuvate ettevõtete vahel lubab meil kliente, kel on äri mitmes Balti riigis, veelgi paremini teenindada.

Grant Thornton meie nimes tähendab aga seda, et kuulume alates 2012. aastast rahvusvahelisse auditeerimis-ja ärinõustamisettevõtete ühendusse Grant Thornton. See annab meile ülemaailmsest koostöövõrgustikust tulenevaid eeliseid.

Uue ärinime kasutuselevõtmisega ei muutunud meie Balti riikide töötajate kontaktandmed ja ettevõtete aadressid.

Kopeerige artikli tekst