banner image
Meie uudised

Grant Thorntoniga liitus Lätis mitu ettevõtet

Lätis ühinesid oktoobris auditeerimis- ja raamatupidamisettevõtted Grant Thornton Rimess ja LF Eksperts.

Edaspidi Grant Thornton Baltic SIA nime all tegutseva ettevõttega liitus ka BDO finantsnõustajate ja audiitorite meeskond. Ühinemise tulemusel sai Grant Thornton Baltic SIA-st Läti suurim kohalike partnerite juhitud auditeerimis- ja raamatupidamisteenuseid pakkuv ettevõte.

80 töötajaga Grant Thornton Baltic SIA kuulub Grant Thornton Baltic Group’i, mille ettevõtted tegutsevad lisaks Lätile ka Eestis (Grant Thornton Baltic OÜ) ja Leedus (UAB Grant Thornton Baltic). Nii Eestis, Lätis kui ka Leedus juhivad ettevõtteid kohalikud partnerid, seega  tuntakse põhjalikult iga riigi ja turu eripärasid.

Grant Thornton Baltic Group’i üks asutajaid ja partner Mati Nõmmiste rõõmustas, et Lätis toimunud ettevõtete ühendamine tugevdab Grant Thorntoni positsiooni kõigis Balti riikides. „Tihe koostöö meie Tallinna, Tartu, Riia, Vilniuse, Kaunase ja Klaipeda kontorite vahel tähendab, et suudame pakkuda professionaalset, usaldusväärset ja kõik ühest kohast teenust klientidele, kes tegutsevad mitmes Balti riigis,“ lisas Mati Nõmmiste.

Nii Grant Thornton Rimess kui ka LF Eksperts on auditeerimise ja raamatupidamise valdkonnas tuntud ettevõtted, LF Ekspertsile kuulus raamatupidamisteenuste  turuliidri positsioon. BDO-st liitus Grant Thornton Baltic SIA-ga ettevõtte partner Dainis Tunsts koos finantsnõustajate, audiitorite ja raamatupidajate meeskonna ning klientidega. Seega paneb Grant Thornton Baltic SIA edaspidi veelgi suuremat rõhku finants- ja maksunõustamise ning juriidilise nõustamise teenuste arendamisele.  

Grant Thornton Baltic kuulub rahvusvahelisse auditeerimis- ja ärinõustamisettevõtete ühendusse Grant Thornton International, mis tegutseb rohkem kui 130 riigis ja kus on ametis üle 40 000 töötaja.

 

Lisainfo

Mati Nõmmiste
Juhtiv partner
Grant Thornton Baltic OÜ
E mati.nommiste@ee.gt.com
T +372 626 4500

 

Kopeerige artikli tekst