Mart Nõmper Grant Thornton Baltic
Meie uudised

Mart Nõmper Audiitorkogus kõrgel kohal

Audiitorkogu sai augustis 2022 uue asepresidendi. Meil on hea meel, et sellesse rolli valiti Grant Thornton Balticu  partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper!

Mart Nõmper_350x350.pngÜhtlasi kuulub Nõmper Audiitorkogu liikmete valitavasse juhatusse, mis suunab ja juhib Audiitorkogu tegevust vastavalt Audiitorkogu strateegiale. Mart Nõmper: „Asepresidendi ja juhatuse liikme staatus on parim viis aktiivseks panustamiseks Audiitorkogu eesmärgi saavutamisel: hoida Eesti ettevõtluskeskkond usaldusväärne.“

Grant Thornton Baltic on Eesti audiitortegevuse arengule järjepidevalt kaasa aidanud ligi kolme kümnendi jooksul, osaledes aktiivselt nii Audiitorkogu kui ka selle eelkäija audiitortegevuse nõukogu töös. Meie juhtiv partner ja vandeaudiitor Mati Nõmmiste on olnud Audiitorkogu eestvedaja nii juhatuse liikme, presidendi kui ka asepresidendi rollis. Mati Nõmmiste pälvis valdkonna edendamisel tehtud pühendunud töö eest 2016. aastal riigi presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi ja 2022. aasta oktoobris Audiitorkogu teenetemärgi.

Aastal 2019, kui Nõmmiste Audiitorkogu juhatusest lahkus, valiti juhatusse Mart Nõmper, kes jätkab tööd ka 2022. aasta juunis valitud järgmises juhatuse koosseisus. Lisaks on Grant Thornton Balticu vandeaudiitorid oma panuse andnud Audiitorkogu komisjonides ja töörühmades.

Kopeerige artikli tekst