banner image
Meie uudised

Grant Thorntonis alustas uus tegevjuht

Grant Thornton International Ltd alustab uut aastat uue juhiga: viie miljardi dollari suuruse aastakäibega globaalse ettevõtte etteotsa asub Peter Bodin, kes enne juhtis 16 aastat Grant Thorntoni Rootsi liikmesettevõtet.

"Ma olen alati uskunud, et jätkusuutlikult edukas äri põhineb õigel juhtimisel, inimestel ja kultuuril. Minu ülesanne on luua Grant Thorntonis keskkond, mis võimaldab meie liikmesfirmadel ja inimestel koostööd teha ning innovaatilisi lahendusi luua," kirjeldas Peter Bodin. Ta lisas, et Grant Thorntoni fookus saab olema tehnoloogiliste võimaluste arendamisel. "Tänu uutele digilahendustele saame muutuda efektiivsemaks ja seeläbi saavad kasu ka meie kliendid." Lisaks pannakse rõhku nõustamisteenuste arendamisele, et turu ootuste ja vajadustega kaasas käia: näiteks on raamatupidajad muutumas andmesisestajatest hoopis andmete analüüsijateks ja nõustajateks.

Globaalselt kasvas Grant Thorntoni nõustamisteenuste maht 30.09.2017 lõppenud majandusaastal kõige rohkem: 4%, moodustades kogukäibest 35%. Suurima mahuga olid raamatupidamisteenused (41%, kasv 2%), maksuteenused moodustasid käibest 21% (kasv 2%).

Grant Thornton Internationali käive kasvas aastaga 6,3% ja jõudis 5 miljardi dollarini. Suurima osa käibekasvust andsid Aafrika ning Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna liikmesettevõtted, kus kasvu vedasid India ja Hiina. Töötajate arv kasvas möödunud majandusaastal 5,5% ning praeguseks on enam kui 130 riigis asuvates liikmesettevõtetes palgal 50 000 töötajat.

Grant Thornton on kaubamärk, mille all Grant Thornton International Ltd (GTIL) liikmesettevõtted pakuvad oma klientidele raamatupidamis-, maksu- ja nõustamisteenuseid. Grant Thornton Baltic OÜ on Grant Thornton International Ltd liikmesettevõte.

Kopeerige artikli tekst