banner image
Meie uudised

Grant Thornton sai taas aasta parima tööandja tiitli

Grant Thornton pälvis mainekalt raamatupidamisajakirjalt International Accounting Bulletin 2017. aasta parima tööandja tiitli. Parima tööandja auhind auditeerimis- ja nõustamisettevõtete seas saadi juba kolmandat aastat järjest.

Employer of the Year awardAuhinna väljaandjad põhjendasid oma otsust sellega, et Grant Thornton on viimastel aastatel silma paistnud tubli panustamisega oma töötajatesse, kes on ametis 130 riigis asuvates liikmesfirmades.

Ettevõtte plaanid on suured: 2020. aastaks on seatud eesmärk olla kõige enam soovitatud ettevõte nii klientide kui ka töötajate seas.

Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste sõnas, et ettevõttes luuakse kultuuri, kus juhid oskavad märgata töötajate potentsiaali ja neile uute vastutusrikaste ülesannete ning koolituste abil arenguvõimalust pakkuda. Samuti on tähtis inimeste ära kuulamine ja usaldamine.“

 „Usun, et meie töötajad nõustuvad, et töö Grant Thorntonis pole lihtsalt töö – see on väärtuslik kogemus. Ja kolleegid pole mitte lihtsalt kolleegid, vaid inimesed, kellega on meeldiv koostööd teha ja kelle peale võib alati kindel olla,“ kinnitas Mati Nõmmiste.

Lisaks elutöö auhind ja hea juhtimisalgatus

Lisaks 2017. aasta parima tööandja tiitlile tunnustati Grant Thorntonit veel kahe auhinnaga: elutöö auhinna pälvis Grant Thorntoni kauaaegne tegevjuht ja hea juhtimisalgatuse auhinna sai iga-aastane uuring „Naised äris“.

Tegemist on kord aastas korraldatava uuringuga, kus vaadeldakse naiste rolli organisatsioonide juhtimises erinevates riikides ja tehakse ettepanekuid naiste osakaalu suurendamiseks juhtkondades. Põhjus on ilmselge: tänapäeva kiirelt muutuvas ärimaailmas on organisatsiooni tippjuhtkonna mitmekülgsus ja erinevate kogemuste ning isikuomadustega inimeste olemasolu hädavajalik.

Grant Thornton Baltic on Baltikumis tegutsev ärinõustamisettevõte, mis pakub oma klientidele finants-, õigus-, maksu- ja riskijuhtimisteenuseid, auditit ja IT auditit ning raamatupidamisteenust. Grant Thornton Baltic kuulub rahvusvahelisse organisatsiooni Grant Thornton, kus töötab 47 000 eksperti, kes tegutsevad enam kui 130-s riigis.

Kopeerige artikli tekst