banner image
Meie uudised

Grant Thornton Baltic kolis

Alates 2. juulist 2018 leiate meie Tallinna kontori uuest kohast: kolisime oma Ahtri tänava ruumidest Vabaduse väljaku vahetusse lähedusse, uude büroohoonesse aadressil Pärnu mnt 22.

Paari sõnaga ka sellest, miks pidime kolimise ette võtma. Hoolimata sellest, et Ahtri tänava kontor on meile aastatega omaseks saanud, jäi meie kasvava meeskonna jaoks ruumi napiks. Uue koha järele ringi vaadates oli meie jaoks oluline, et büroo ruumilahendus sobiks meie vajadustega, asuks südalinnas ning parkimine oleks mugav. Pärnu mnt 22 vastas neile tingimustele, lisaks paelus meid selle hoone ajalugu: kunagi asus siin Kawe šokolaadivabriku laohoone.

Pärast Pärnu maanteele kolimist on meil rohkem avarust ja sobivam ruumilahendus: arvukamalt väikeseid nõupidamiste ruume ning lugemisnurki, samuti avar köök ja ruumikas koosviibimise ala. Nii nagu praeguses kontoris, on ka uuel pinnal 40 inimest mahutav koolitusklass, mida soovijatele välja üürime. Autot saab parkida üle paarisaja auto mahutavas parkimismajas.

Me oleme väga ootusärevad ja usume, et uued avarad ruumid annavad ka meie tegemistele veelgi hoogu juurde.

Kaunist suve ja peatse kohtumiseni!

 

Lugupidamisega

Mati Nõmmiste

Grant Thornton Balticu juhtiv partner

Kopeerige artikli tekst