banner image
Meie uudised

Meie kolm vandeaudiitorit said prokuristi õigused

Grant Thornton Balticu vandeaudiitorid Mariliis Rahkema, Kristiine Villemi ja Merle Rõbovõitra on alates oktoobrist ka ettevõtte prokuristid. See muudab meie auditiklientide teenindamise sujuvamaks ja kiiremaks.

Kui seni said meie klientidega auditi või ülevaatuse tegemise lepingu sõlmida ja valminud auditile/ülevaatusele audiitori arvamuse anda Grant Thornton Balticu partnerid Mati Nõmmiste, Artur Suits, Janno Greenbaum, Aivar Kangust ning prokuristid Maarika Lihtsa ja Tarmo Rahkama, siis nüüd lisandunud kolm prokuristi leevendavad meie partnerite ja seniste prokuristide töömahtu.

Grant Thornton Balticu juhtiv partner ja vandeaudiitor Mati Nõmmiste mainis, et klientide jaoks tähendab see sujuvamat suhtlust ning ka seda, et saame igale kliendile veelgi rohkem oma aega ja tähelepanu pühendada. „Auditiprotsessi juhtimise, ülevaatamise ja allkirjastamise roll ei ole enam ainult partneritel, vaid ka meie prokuristidel. Võidavad nii meie kliendid kui ka vastsed prokuristid, sest see on neile kui vandeaudiitoritele heaks väljakutseks, mis arendab neid ja annab uusi kogemusi,“ rõhutas Nõmmiste, lisades, et prokuristiks nimetamine on ettevõtte poolt nii tunnustus kui ka usalduse näitamine.

Äriseadustiku kohaselt on prokurist ettevõtja esindaja, kellel on õigus esindada ettevõtjat kõikide majandustegevusega seotud tehingute tegemisel.  

 

 

 

 

 

 

 Kristiine Villemi

 

 

 

 

 

 

 Mariliis Rahkema

 

 

 

 

 

 

 Merle Rõbovõitra

Kopeerige artikli tekst