banner image
Meie uudised

Grant Thornton valiti taas aasta parimaks tööandjaks

Grant Thornton sai mainekalt raamatupidamisajakirjalt International Accounting Bulletin teist aastat järjest raamatupidamise valdkonna aasta parima tööandja tiitli.

Ajakirja kolleegiumi liikmed rõhutasid auhinda üle andes, et Grant Thornton avaldas neile taas muljet töötajatele pühendumisega, mis väljendub usus, et iga töötajate heaks tehtud samm avaldub hiljem heas klienditeeninduses.

Grant Thornton Balticu juhtiv partner Mati Nõmmiste leidis, et teist aastat järjest parima tööandja tiitli saamine näitab, et hinnatakse ettevõtte soovi kasvada ja areneda koos oma töötajatega. „Me jätkame uuenduslike lahenduste loomisega, mis aitavad meie inimestel oma potentsiaali täielikult avada.“  

Üks sellistest uuendusmeelsetest lahendustest, mida ka auhinna välja andnud kolleegium esile tõstis, oli möödunud aastal sügisel korraldatud Global Jam. Kolm päeva kestnud online-sündmus kutsus Grant Thorntoni 40 000 töötajat 130 riigist jagama veebirakenduse kaudu ideid ja soovitusi ettevõtte tulevikuplaanide ja arenguvõimaluste kohta. Global Jam’ile registreerus 14 000 töötajat ning veerand neist pakkus aktiivselt ideid.

Töötajate ettepanekute põhjal viis Grant Thornton ellu mitmeid uuendusi. Näiteks hakati pakkuma erinevaid paindlikke töötamisvõimalusi ja loodi veebikeskkond, mille vahendusel saavad töötajad anda teada oma huvist rakendada oma teadmisi ja oskusi mõnes teises riigis asuvas Grant Thorntoni ettevõttes.

Töötajatelt sooja vastuvõtu saanud Global Jam toimus ka tänavu − novembri alguses arutleti ettevõtte järgmise viie aasta strateegia teemadel.

Maailma kuue suurima audiitorettevõtte hulka kuuluvas Grant Thorntonis töötab 40 000 inimest ning ettevõte tegutseb rohkem kui sajas riigis. Grant Thornton Baltic on Grant Thorntoni liikmesettevõte, mis tegutseb nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Kopeerige artikli tekst