Employer video accounting Grant Thornton Baltic
Grant Thorntoni mokumentaal

Kaamera ees ja taga – saame tuttavaks!

Öeldakse, et üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. Me läksime veel kaugemale ja tegime valmis liikuvad pildid ehk videod! Neist saad aimu nii Grant Thornton Balticu peamistest tegevusvaldkondadest – raamatupidamisest, auditist ja nõustamisest – kui ka meie kultuurist: jah, me pole kuivad numbriinimesed, vaid hindame huumorit, ning oleme abivalmid ja lahendusi otsivad nii klientide kui ka kolleegidega.

Miks just videod? Arvame, et suudame meie ettevõtte ja kolleegide olemusest paariminutilise videoga palju selgema pildi anda kui pikki klantspiltidega kaunistatud kirjeldusi vorpides. Muide, saad nii mõnegi meie kolleegiga juba tutvust teha, sest osatäitjad on meie enda töötajad! Kaamera ees astuvad üles juhtiv partner Mati Nõmmiste, partner ja vandeaudiitor Mart Nõmper, partner ja maksunõustamise valdkonna juht Kristjan Järve, raamatupidamise grupijuht Tiina Põri, auditijuht Meeli Tali-Aruväli, auditikonsultant Bert Haabu, kliendikogemuse spetsialist Gaily Kuusik, andmekaitse nõustaja Indrek Keis ning finants- ja maksunõustaja Parol Jalakas! Vaid kliendi rollis ehk härra Klotsina esineb harrastusnäitleja ja lavastaja Rauno Põld. Võtsime kampa ka eelmise, 2019. aastal tehtud video looja Andreas Undi, kes tegi koostööd Megapiksel Stuudioga. Videote stsenaarium sündis elust enesest – töötajate lugudest ja töö juures juhtunud seikadest.

Igaks juhuks ütleme, et kõike, mida näed, ei pea tõe pähe võtma, sest absurdi kalduvat huumorit leiab meie videotest ka. Aga sulatõsi on see, et meil on sadakond töötajat ja üle 1000 väga huvitava kliendi. Seetõttu on meil võimalus tutvuda mitmesuguste ettevõtete töökultuuri, vahvate inimeste ja eri valdkondadega. Said vist juba aru – Grant Thornton Baltic on põnev koht töötamiseks!

Vaata, kuidas hr Klots sai korda oma raamatupidamise. Video näitab väikest lõiku meie raamatupidajate tööst.
Embed Video
Copied embed video code
Vaata, kuidas läks hr Klotsi ettevõtte auditeerimine. Video näitab väikest lõiku meie audiitorite tööst.
Embed Video
Copied embed video code
Kopeerige artikli tekst