Kasvukursil

Kui raamatupidaja helistab pisarsilmil…

Autor:
Erje Mettas,
Glen Madis,
Gregor Alaküla
insight featured image
Contents

Ehk miks ei kasuta enamik firmasid e-arveid? Grant Thornton Balticu ja Äripäeva raadio saate Kasvukursil värskes osas räägime raamatupidamisega seotud muredest ja lahendustest koos Coop panga ja Jobbaticaliga. 

Võrdleme raamatupidamisteenuse sisseostmist raamatupidaja palgal hoidmisega ning räägime sellest, kuidas värske tehnoloogia finantsjuhi ja raamatupidaja rolle muudab.

Arutleme, milliseid vigu aitab raamatupidamise automatiseerimine ettevõttes vältida ning millised ohud ja võimalused kaasnevad erinevate tehnoloogiate kasutuselevõtmisega.

Mitmeid praktilisi soovitusi jagavad Coop panga ärikliendi igapäevapanganduse juht Erje Mettas (pildil vasakul), töötajate ümberlokeerimise ettevõtte Jobbatical finantsjuht Glen Madis (pildil paremal) ja nõustamisettevõtte Grant Thornton Balticu raamatupidamisvaldkonna juht Gaily Kuusik (pildil keskel). Saadet juhib Gregor Alaküla. 

Kuulake saadet järgi:

Kuulake „Kasvukursil“ kõiki saateid järgi meie teemalehel

Võtke meiega ühendust

Kas Teil on küsimusi?

Kui Teil on sarnased väljakutsed ja Teil tekkis küsimusi, võtke palun ühendust meie spetsialistidega.

Tellige meie uudiskiri

Selleks et olla kursis majanduses toimuvaga, saada õigel ajal infot seadusemuudatustest ja olulisematest arengusuundadest maksu-, õigus- ja muudes äritegevuses olulistes valdkondades, tellige meie uudiskiri.