banner image
Meie uudised

Riin Veidenberg sai atesteeritud siseaudiitori kutse

Grant Thornton Balticu riskijuhtimisteenuste nõustaja Riin Veidenberg sooritas edukalt Rahvusvahelise Siseaudiitorite Instituudi sertifitseeritud siseaudiitori (CIA) eksami ja sai 27. oktoobril atesteeritud siseaudiitori kutse.

Riin Veidenberg-Grant Thoenton Baltic-350x350px.pngAtesteeritud siseaudiitori kutsetase, mille aluseks on CIA sertifikaat, annab õiguse erasektori ettevõtetes, krediidiasutustes, kindlustusandjates ja börsiasutustes siseauditi aruannete koostamiseks ja kinnitamiseks. „Atesteeritud siseaudiitori kutsetase võimaldab pakkuda siseaudiitori teenuseid kõigile organisatsioonidele, ka nendele, kelle siseaudiitoritele on kõige kõrgemad nõudmised,“ täpsustas Riin Veidenberg.  

Grant Thornton Balticus ligi kaks aastat töötanud Riin Veidenberg on kogenud siseaudiitor. Lisaks tänavu oktoobris läbitud CIA eksamile on ta varem teinud sertifitseeritud avaliku sektori üksuse siseaudiitori eksami (tal on CGAP sertifikaat) ja tal on avaliku sektori üksuse siseaudiitori kutsetase.

Grant Thornton Balticus töötab neli siseaudiitorit, kellest ühel on CIA sertifikaat ja atesteeritud siseaudiitori kutsetase, kahel on CGAP sertifikaat ja avaliku sektori üksuse siseaudiitori kutsetase. Lisaks on ühel siseaudiitoril nii vandeaudiitori kui ka avaliku sektori vandeaudiitori kutsetase.

2020-11-10 Riin Veidenberg-CIA-Grant Thornton Baltic.PNG

Tutvuge meie riskijuhtimisteenustega

Võtke meiega ühendust

Kopeerige artikli tekst