banner image
Meie uudised

Grant Thornton Balticu andmekaitse spetsialist Maili Torma sai ISO27001 juhtivaudiitori sertifikaadi

Lisaks eelnevalt omandatud CIPP/E ja CIPM sertifikaatidele väljastati Grant Thornton Balticu andmekaitse spetsialistile ning Eesti Andmekaitse Liidu asutajale ja juhatuse liikmele Maili Tormale hiljuti ka rahvusvaheline infoturvalisuse ISO 27001 juhtivaudiitori sertifikaat.

Maili Torma_Grant Thornton Baltic_350x350.png

ISO 27001 on rahvusvaheliselt tunnustatud sõltumatu infoturbe halduse standard, mis pakub mitmeid standardnõudeid (nõuete kogumit) nii andmekaitse ja küberturbe vallas tegutsevatele spetsialistidele kui ka ettevõtetele tervikuna.

Juhtivaudiitori sertifikaat võimaldab Grant Thornton Balticul andmekaitse ja küberturvalisuse teenuste valdkonnas pakkuda terviklikke infoturbelahendusi, sh teha infoturbeauditeid kõige tuntuma rahvusvahelise standardi ISO 27001 alusel ning samuti aidata ettevõtteid ISO 27001 sertifikaadi taotlemisel.

Andmekaitse valdkonnas on tuntud ütlus, et ilma andmekaitseta saab teha infoturvet, ent ilma infoturbeta ei ole andmekaitset. Just seepärast leiab andmekaitse juhtivnõustaja ja spetsialist Maili Torma, et Eesti andmekaitse ja infoturbe vallas on tema teadmiste ja kogemuste komplekt ainulaadne. „Andmekaitse CIPP/E ja infoturbe ISO 27001 juhtivaudiitori sertifikaadid on võrdlemisi unikaalne kombinatsioon, kuna tihti näevad infoturbe juhid ja audiitorid andmekaitset kui juristide ampluaad, samas kui juristidel ei ole motivatsiooni teha infoturbe audiitori sertifikaadi saamiseks vajalikku eksamit,“ kommenteerib ta uue sertifikaadi olulisust terviklike andmekaitse- ja infoturbeteenuste pakkuja seisukohast.

 

ISO27001 juhtivaudiitor sertifikaat_Grant Thornton Baltic_Maili Torma (1).png

 

Võtke meiega ühendust

Kopeerige artikli tekst